• Trio Latino

Trio Latino

Czy zmielić?
Masa netto 500g
60.00
szt. Do przechowalni
Zostaw telefon

Trio Latino

 

To chyba moja najciekawsza, doskonała mieszanka z robustą. Trzy latynoskie kawy, każda inna, każda ciekawa:

  • Meksyk Teocelo El Olmo Natural
  • Kolumbia Antioquia La Claudina Natural
  • Brazylia Fazenda Venturim Conilon Pulped Natural Fermented 27%

La Claudina jest jedną z naszych najbardziej ulubionych kaw, jest pełna owocowych aromatów, głęboka i gęsta, z obróbki naturalnej. Meksyk El Olmo, jak to kawa z obróbki naturalnej jest nieco "szalony", ale dość mocno palony jest też bardzo słodki. Specjalna robusta ze specjalnej obróbki, palona stosunkowo jasno świetnie współgra w tej mieszance — w zasadzie nie daje się rozpoznać :).

Ziarna palone są osobno i w różny sposób. Espresso jest zrównoważone, gładkie, gęste, lepkie, ciekawe, raczej bez goryczy. Dominują aromaty czekolady, orzechów, słodkich owoców.

 

Data palenia: 31/10

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie