• Kercha Keloo/La Cristalina

Kercha Keloo/La Cristalina

Czy zmielić?
Masa netto 250g
39.00
szt. Do przechowalni
Zostaw telefon

Kercha Keloo/La Cristalina

Honey/Natural

 

Połączenie dwóch świetnych kaw — palenie do metod przelewowych i do espresso.

 

Etiopia:

Region: Guji, Oromia, Etiopia
Wysokość upraw: 1700-2000m n.p.m.
Producent: wielu drobnych rolników
Odmiana: Heirloom, Grade 1
Proces obróbki: metoda Honey
Stacja obróbki, młyn: Kelenso Mokonisa Washing Station
Właściciel: Israel Degfa
Profil palenia: jasny, lekki, świetna kawa do dripu
Profil sensoryczny: doskonała kawa, pełna aromatów ziół, owoców: brzoskwiń, moreli, papai, arbuza...

 

Kolumbia:

Region: pogranicze Caldas/Risarada
Wysokość upraw: 1650m n.p.m.
Planacja: Finca La Cristalina
Producent: Luis Jose Valdes
Odmiana: Castillo
Proces obróbki: suchy, Natural
Profil palenia: jasny do filtrów
Profil sensoryczny: aromaty wanilii i truskawek; słodycz, przyjemna kwaskowatość. Ta kawa to ostatnio moja ulubiona, ***Mega przyjemność***.

 

Data palenia:  26/06

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie