• AFRICAN Espresso

AFRICAN Espresso

Czy zmielić?
Masa netto
500g
75.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu natychmiast
Zostaw telefon

AFRICAN Espresso

100% coffea arabica

 

Przesympatyczna mieszanka do espresso. W składzie trzy ciekawe kawy:

  • Brazylia Mogiana Natural
  • Etiopia Hambela Wamena Natural
  • Uganda Bariguna Honey

Espresso jest gęste, słodkie i pełne przyjemnych aromatów. W filiżance znajdziemy przyjemną goryczkę i kwaskowatość oraz sporo typowych dla średnio palonych kaw, pozytywnych aromatów: orzechów, kakao, wypieków ale także charakterystycznych dla ziaren z Afryki aromatów owoców i kwiatów.

Proces zaparzania podwójnego espresso:

  • temperatura zaparzania: 90-92 stopnie Celsjusza
  • masa kawy: 16-17g
  • masa espresso: 34-38g
  • czas zaparzania: 26-28s
  • preinfuzja: ok. 5s.

 

Data palenia: 20/04

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie